Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuws is afkomstig van Facebook

Van der Graaf Multiservice
Van der Graaf Multiservice1 dag geleden
πŸ’‘Een goede presentatie is het halve werk! πŸͺŸValt het jou ook op, een schone woning trekt meer bekijks dan een woning die vies getoond wordt! Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om alles netjes te maken…. ➑️ Van der Graaf Multiservice levert snelle en goede service, een schone gevel 🧽 en blinkende ramen πŸͺ£ voor een scherpe marktconforme prijs! #tip
Van der Graaf Multiservice
Van der Graaf Multiservice2 dagen geleden
π—©π—˜π—₯π—žπ—’π—’π—£π—žπ—Ÿπ—”π—”π—₯ β˜‘οΈ Moet u binnenkort een woning verkopen wegens verhuizing? Dan wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk verkoopklaar opleveren, want leegstand is achteruitgang. In samenwerking met Kringloopwinkel Nochris 2.0 zorgen we voor een frisse, schone en mooi ingerichte woning. Mocht het nodig zijn kunnen we de woning eerst ook ontruimen. ➑️ Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

βœ‰οΈ info@vandergraafmultiservice.nl
πŸ“ž 06-57703690
Van der Graaf Multiservice
Van der Graaf Multiservice4 dagen geleden
#DAKREINIGING 🏠 Het reinigen van uw dak heeft veel voordelen. Niet alleen krijgt de woning zijn oorspronkelijk frisheid terug maar ook worden schadelijke algen en mossen verwijderd. πŸ‘ŒπŸΌ Deze kunnen na enige jaren de kwaliteit van uw pannen behoorlijk aantasten waardoor ze poreus worden en makkelijk breken.

Benieuwd naar de kosten voor uw dak? πŸ‘‰πŸΌ Vraag vrijblijvend een offerte op.

βœ‰οΈ info@vandergraafmultiservice.nl
πŸ“ž 06-57703690